New in: december

De laatste maand van 2019 is al weer bijna voorbij. De feestdagen liggen achter ons en het nieuwe jaar luiden we morgen in. In elk geval bracht 2019 ons al veel moois. We maakte samen leuke reisjes naar België, Duitsland en Luxemburg, hebben allebei een nieuwe (vaste) baan en gingen geregeld lekker uit eten…. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Zullen we in dit jaar ons eerste huisje kopen?

Ik ontving van uitgeverij L.S Amsterdam de heerlijke romcom Net als in de film – Rachel Winters. Een boek waar ik erg naar uit kijk en als een van de eerste boeken in het nieuwe jaar zal gaan lezen!.

Van uitgeverij De Crime Compagnie viel Familiegeluk – Barbara Sevenstern op de mat. Een echte feelgood thriller volgens de achterflap. Ik vind de cover in elk geval al een plaatje. Benieuwd of het verhaal net zo goed is.
Van uitgeverij Karakter ontving ik het derde deel in de Fusion serie Je laat me blozen – Kristen Proby. Van het eerste deel heb ik onwijs genoten, nu snel deel twee en drie lezen. Daarnaast ontving ik van uitgeverij Karakter de roman Uit het leven van Scarlett – Ciara Geraghty een heerlijke zomers aandoende feelgood roman.

Ik kocht zelf Het vijfde meisje – J.D Barker. Het tweede deel in de serie over detective Sam Porter. Van het eerste deel kon ik geen genoeg krijgen en hierdoor moest ik het tweede deel ook per se in de kast hebben staan. Boek drie komt gelukkig in het nieuwe jaar bij uitgeverij Boekerij uit!
Met de kerst kreeg ik van mijn ouders het boek Mijn leven undercover – Amaryllis Fox cadeau. Een verhaal over het leven van een vrouw die  undercover bij de CIA werkt.

Hoe sloten jullie deze feestmaand af?

 

 

2 gedachtes over “New in: december

  1. booksometea zegt:

    Wat voor thrillerstijl is Het Vijfde Meisje? Hij klinkt wel leuk!

    Ik hoop voor morgen nog een boek uit te lezen: de geschiedenis van Jane Doe. Tot nu toe is het een goed verhaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.