New in: november

November was een goede maand, niet alleen kreeg mijn vriend te horen dat hij een jaarcontract kreeg bij zijn huidige werkgever ook begonnen we deze maand aan een nieuw hoofdstuk ik ons leven namelijk de zoektocht naar een eigen koopwoning. Extra leuk waren natuurlijk al de prachtige boeken die ik deze maand mocht ontvangen.

Uitgeverij A.W Bruna stuurde mij het boek Winter in het kattencafé – Melissa Daley op. Eerder las ik al het  boek Molly & het kattencafé waar ik erg van genoten heb. Ik hoop dit boek in december te kunnen gaan lezen tijdens de kerstdagen! Een perfect boek tijdens deze dagen als je het mij vraagt 😉
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik het derde deel in de cirkel van het kwaad trilogie namelijk Bloedband – Linda Jansma. De eerste twee boeken heb ik nog niet gelezen van deze serie en zal ik hopelijk binnenkort gaan doen.
Van uitgeverij Karakter ontving ik het achtste deel in de Sea Breeze serie Hou me vast – Abbi Glines. Benieuwd hoe het verder gaat ik het dorpje Sea Breeze.

Uitgeverij The House of Books verwende mij in november goed. Ik kreeg maar liefst drie boeken opgestuurd. Zo ontving ik Schaduw van de nacht – Tess Gerritsen. Haar boeken kan ik werkelijk in één dag uitlezen zo goed vind ik ze. Ik ben dan ook weer ontzettend benieuwd naar dit boek!
Daarnaast ontving ik de nieuwste Sophie Kinsella – Christmas shopaholic, als fan van de serie en de capriolen van Becky Bloomwood ben ik benieuwd wat Becky rondom de kerstdagen voor rariteiten uithaalt. Als laatst ontving ik de thriller  De ware – John Marrs. Een thriller over het vinden van jouw perfecte partner, ik ben benieuwd!

Ook uitgeverij Xander verblijde mij met twee mooie boeken. Zo ontving ik mijn eerste Mary Higgings Clark boek namelijk Schone schijn. Als koningin van de spanning ben ik reuze benieuwd naar dit boek. Daarnaast speelt het zich af in New York een stad waar ik sinds onze vakantie een beetje verliefd op ben geworden. Ook ontving ik Een Noorse winternacht – Karen Swan. Een dikke pil, maar een ideaal boek voor de koude feestdagen. Als laatst ontving ik het boek Winterberg – Kiki van Dijk hierin ben ik inmiddels begonnen en kunnen jullie eind december een recensie van verwachten.
Van uitgeverij BBNC ontving ik het prachtige prentenboek Harrie’s steen – Frann Preston-Gannon. Eens kijken of ons neefje zich met dit boek net zo vermaakt als met de voorgaande prentenboeken.

Voor de leesfabriek ontving ik drie prachtige exemplaren. Van uitgeverij De Fontein ontving ik de thriller Nachtschaduw – Wendy Walker. Uitgeverij Ambo|Anthos verblijde mij met Meisje van me – Ilse Ruijters en Uitgeverij L.S Amsterdam stuurde de roman Een heel gewoon gezin – Mattias Edvardsson. Van alle boeken zal snel een recensie te zien zijn op De Leesfabriek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.