Recensie: Dubbel zes – Daphne Deckers

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op (bol.com)


Eindelijk vond ik tijdens mijn vakantie tijd genoeg om de nieuwste roman van Daphne Deckers te lezen. Het is namelijk een flinke pil van bijna 500 bladzijdes en dat vroeg om wat extra vrije tijd.
De cover van het boek is heerlijk glazuur roze, wat goed past bij de zoetsappigheid van het verhaal.

Het verhaal wordt je verteld door de ogen van Annabel Brinkmeester verteld. De hoofdstukken hebben een goede lengte, waardoor je makkelijk nog even een hoofdstuk leest. De humor heeft zeker de boventoon in het boek, wat er voor zorgde dat ik veelvuldig hardop aan het lachen was om het chaotische leven van Annabel. Ik kan je verzekeren, haar leven gun je niemand!

Tijdens het verhaal leer je ook nog eens hele leuke dieren weetjes, hallo knappe dierenarts! Een mooi pluspunt aan dit boek. Tot het eind wist ik niet hoe het verhaal zou aflopen, ja dat het goed eindigt was misschien te verwachten, maar tot de laatste bladzijde bleef het spannend voor wie Annebel valt,.. is het de knappe Hollywood acteur of de goudeerlijke dierenarts?
Ondanks dat het niet allemaal even realistisch is, want hallo wie red er nou de hond van een knappe Hollywoodster door hem mond-op-hond te geven. Of dat het verhaal er minder leuk door maakt, zeker niet!

Dubbel zes is een heerlijke en hilarische roman die wanneer je houdt van schrijfsters zoals Sophie Kinsella dit zeker een aanrader is! Dubbel zes staat garant voor een flink aantal uurtje (leed)vermaak.

8.0
Dubbel zes  – Daphne Deckers
Uitgeverij: The House of Books

Bedankt uitgeverij The House of Books voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €4,99        Paperback €24,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.