Recensie: Perfect Match – Patricia Snel

Marit, negenendertig jaar, heeft ze alles wat ze wil. Een fijn appartement midden in de Jordaan, haar eigen yogaschool en geen tekort aan mannelijke aandacht. Alleen zou ze het stiekem ook wel leuk vinden als ze eens een man tegen zou komen die écht de moeite waard is. En heel misschien… een kindje? Vriendin Susan raadt haar de nieuwe datingsite Perfect Match aan en zo komt ze in contact met de charmante Zweed Nils. Is hij haar perfect match? Even lijkt het erop, maar al snel voltrekt zich een drama. Marit wil maar één ding: wraak. (bol.com)


Perfect match is een vlot geschreven thriller, waarbij het eenvoudig taalgebruik, korte hoofdstukken en de steeds opbouwendere spanning ervoor zorgt dat je het boek maar moeilijk weg kunt leggen.
De rode draad van dit boek is er een die in deze tijd niet meer weg te denken is, namelijk online dating. Hoe leuk misschien ook voor sommige het kan ook flink mis gaan. Een goede les dus om hiermee voorzichtig om te gaan.

Wanneer de perfecte Nils toch niet zo perfect blijkt te zijn probeert Marit er alles aan te doen om wraak om hem te nemen. Ik kan niet te veel verklappen over wat er is voorgevallen maar één ding weet ik zeker, mijn wraak zou ook zoet zijn! Hoe Marit dit oplost zorgt voor een spannende twist in het boek. Een waardoor ik het boek niet meer kon neerleggen.
In het boek zie je de hoofdpersoon, Marit, veranderen van onzekere meisje naar een zelfverzekerde en moedige vrouw die haar mannetje weet te staan. Ik vond haar gevoelens en gedachtes goed beschreven, waardoor je jezelf als lezer makkelijk kon inleven.

Perfect match is een spannend, vlot geschreven boek met thema’s die in mijn ogen vandaag de dag enorm relevant zijn. Het zet je aan het denken. Een heerlijk boek om in één ruk uit te lezen.

7.5
Perfect match – Patricia Snel
Uitgeverij: Ambo|Anthos

Paperback €15,-

Een gedachte over “Recensie: Perfect Match – Patricia Snel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.