New in: Oktober

De maand oktober was nat en koud ik heb dan ook veel binnen gezeten met een warme kop thee en een dekentje. Oktober was ook de maand waarin ik begon bij mijn nieuwe baan, mijn moeder en schoonmoeder jarig waren en ik de Netflix serie Unbelievable bingede.

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik een mailtje hierin stond dat er als verrassing het boek  De denkbeeldige vriend – Stephen Chbosky op de mat zou vallen. En wauw wat was dit een dikke verrassing want het boek bestaat uit bijna 800 bladzijdes! Volgens vele moet dit een geweldig boek zijn ik hoop dan ook dat ik er snel tijd voor zal hebben.

Door uitgeverij Xander werd ik benaderd of ik mee wilde doen aan de blogtour rondom het boek Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren. Aangezien het boek mij leuk leek deed ik mee en mijn recensie kun je dan hier ook al lezen.
Door uitgeverij HarperCollins werd ik uitgekozen om mee te doen aan de blogtour rondom het boek Cilka’s keuze – Heather Morris. Dit boek stond na het lezen van haar vorige boek De tatoeëerder van Auschwitz hoog op mijn lijstje. Ook van dit boek kunnen jullie mijn recensie al lezen.
Ook werd ik gevraagd door uitgeverij L.S Amsterdam om mee te doen aan de blogtour rondom de verschijning van het laatste deel van de driedelige serie over het Schotse eilandje Mure en zijn inwoners, Winterzon – Jenny Colgan. Op 8 november kunnen jullie lezen of ik het laatste deel net zo goed vond als de eerdere delen.

Ik ontving de nieuwsbrief van uitgeverij Atlas contact. waarin je jezelf kon inschrijven op twee boeken om deze te recenseren. Een daarvan was Het lichaam – Bill Bryson. Niet gedacht dat ik ook daadwerkelijk zou worden uitgekozen om het boek te mogen lezen, daarom was het een enorme verrassing toen het boek op de mat viel. Halverwege november kunnen jullie ook van dit boek mijn recensie lezen!
Uitgeverij De Crime Compagnie stuurde mij de nieuwste thriller van Loes den Hollander – Toen ik dood was. Enorm benieuwd naar deze, haar vorige thriller Mij zie je niet vond ik namelijk erg spannend!

Van uitgeverij Karakter ontving ik als verrassing het boek Zonen uit het zuiden – Gioacchino Criaco, een misdaadverhaal uit Italie. Mocht ik binnenkort wat uurtjes over hebben ga ik dit boek zeker oppakken. Ook uitgeverij Moon stuurde als verrassing een boek op namelijk Scharlakenrode magie – Cassandra Clare & Wesley Chu. Dit zou niet een boek zijn wat ik snel zou oppakken in de winkel, maar wie weet kan het mij verrassen.

 

 

Een gedachte over “New in: Oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.