Blogtour: Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/6/2/3/8/9200000113038326.jpg

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenovergestelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch? (bol.com)


Een leuk mailtje van uitgeverij Xander maakte mij dag een stuk zonniger, er werd gevraagd of ik mee wilde doen met de blogtour die zij organiseerde voor het  nieuwste boek ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren. Ik was reuze benieuwd naar hun nieuwste boek en kon dan ook geen nee zeggen tegen dit aanbod.

De cover van dit boek is weer net zoals hun eerdere zonnig en zomers met de vrolijk gekleurde bladeren. Het roze springt er echt uit en ik zou dit boek dan ook zeker hebben opgepakt bij de boekwinkel.
Het verhaal wordt verteld door de ogen van de twee hoofdpersonen Josh en Hazel.  Beide hebben afwisselend hun eigen hoofdstukken, hierdoor kom je van beide goed te weten hoe ze zich voelen en wat ze denken. Doordat je jezelf als lezer goed kan inleven in de hoofdpersonen ga je van ze houden.
Het boek leest heerlijk en vlot weg, mede door het makkelijke taalgebruik, maar vooral door de romantische spanning die het gehele boek aanwezig is zorgt ervoor dat je niets liever wil dan doorlezen om te kijken hoe het Josh en Hazel vergaat op hun dubbeldates.

Ik durf je niet te zeggen is een humoristische, romantische feelgood roman waarbij je als lezer verliefd wordt op de hoofdpersonen en niet anders kan dan het boek in één keer uitlezen! Ik ga ook zeker gauw de andere boeken van het schrijfsters duo Christina Hobbs en Lauren Billings lezen.

8.5
Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €7,99           Paperback €18,50

2 gedachtes over “Blogtour: Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

  1. Judith zegt:

    Ik vind de boeken van Christina Lauren altijd heerlijk (of het nou de Stouter-serie is, de boeken met een soortgelijke cover als deze of ‘Mijn versie van jou’). Stuk voor stuk aanraders en ik kijk dan ook erg uit naar dit boek. Leuk om jouw mening zo te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.