New in: september

September was een maand met veel leuke uitstapjes. Zo had ik een maand vakantie tussen mijn twee banen in en vierde we de verjaardag van ons kleine neefje, verwonderde we ons in het sprookjesbos van de Efteling, ging ik uit eten met vriendinnen en ging ik met mijn lief een lang weekend naar Keulen.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik het boek Het begin van de rest van je leven – Cathy Kelly en het boek Hou me vast zoals ik was – Gaby Rasters. Naar beide boeken ben ik enorm benieuwd en hoor ik veel goede verhalen over!
Van uitgeverij BBNC ontving ik het prachtige prentenboek Eigen baard is goud waard – Duncan Beedie. Wat een grappig boek was dat!

Ontving ik van uitgeverij De Crime Compagnie het boek Zwarte Ziel – Angelique Haak. Het derde deel over rechercheur Jennifer Brugman. Van het eerste deel Een nieuw begin heb ik genoten. Het tweede deel ligt met smart te wachten om hierna gelijk door te kunnen met Zwarte ziel.

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik de thriller Furie – Katie Lowe, een boek waar ik onwijs benieuwd naar ben. Van uitgeverij Karakter ontving ik het tweede deel in de Fusion serie Dicht bij jou – Kristen Proby. Eerder las ik al met veel plezier Luister naar me en kan niet wachten om verder te lezen over de vijf vriendinnen die samen een restaurant openen.

Als verrassing ontving ik van uitgeverij Karakter het derde deel en laatste deel in de résistance-trilogie namelijk Doelgericht – Louise Boije af Gennäs. Van de voorgaande boeken hoorde ik dat vele ze erg spannend vonden. Ik ben er nog niet aan begonnen om dat alle drie de delen vrij dik zijn ruim 450 bladzijdes per deel, hopelijk kan ik snel tijd vrijmaken om in deze trilogie te beginnen. Van uitgeverij Moon ontving ik het boek Nocturna – Maya Motayne zelf ben ik geen groot fan van fantasy boeken, maar dit boek is werkelijk een plaatje om te zien!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.