New in: Augustus

Augustus was de maand waarin ik met mijn familie een weekendje doorbracht in Luxemburg en  de maand waarin ik mijn diploma aan kon vragen en mijn laatste werkdag had in het UMC Utrecht. De postbode was deze maand kind aan huis. Ook deze maand bracht hij weer een aantal mooie exemplaren mee.
Zo ontving ik van uitgeverij Xander de roman Ooit zul je het begrijpen – Vigrinie Grimaldi. Eerder las ik van dezelfde schrijfster het boek Weet je nog met veel plezier. Benieuwd of ik dit boek ook zo kan waarderen. Daarnaast kreeg ik ook van uitgeverij Xander het boek De ex –  Alafair Burke. Het vorige boek De echtgenote ga ik lezen tijdens mijn maand vrij in september.

Van uitgeverij Karakter ontving ik Uit het dagboek van Grace – Ciara Geraghty, wat mij een leuk en zomers boek lijkt. Hopelijk komen er in september nog een aantal mooie dagen om dit boek te kunnen lezen. Ook ontving ik Liefs voor Lila – Abbi Glines. Dit is het 2e deel in de Rosemary meets Seabreeze serie. De Rosemary serie en het 1e deel van deze serie heb ik niet gelezen, dus ik ben benieuwd of ik het kan volgen.

Van uitgeverij Moon ontving ik onverwachts het boek Riverdale De roadtrip – Micol Ostow. Ik heb de Neflix serie hiervan nog niet gezien… misschien iets om te doen wanneer ik volgende maand vakantie heb?
Van uitgeverij Boekerij ontving ik Otherhood – William Sutcliffe, een boek en film(!) waar ik erg benieuwd naar ben. Ook ontving ik Een recept voor geluk – Veronica Henry. Van haar eerste boek Echte liefde vind je in de boekhandel heb ik onwijs genoten, haar vorige boek Het huis van je dromen ligt nog op de stapel, maar met een maand vakantie kan het bijna niet anders dat deze boeken snel gelezen zullen worden!

Welke boeken ontvingen of kochten jullie deze maand?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.