Recensie: Luister naar me – Kristen Proby

Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.
Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man… Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken (bol.com)


De cover van het boek is donker en een tikkeltje duister. In eerste instantie zou je niet vermoeden dat het om een sexy roman gaat. Het verhaal gaat over een vriendinnengroepje die samen een goedlopend restaurant hebben opgezet. Een van deze meiden is Addison, zij wil graag een zanger in haar restaurant en gaat op zoek naar een muzikant. Hierbij loopt ze de beroemde Jake Keller tegen het lijf en dit wordt hun muzikant. Niet alleen kan hij heel goed zingen, ook heeft hij een oogje op Addison.

Je komt veel te weten over de vriendinnengroep, maar in dit boek staat het leven van Addison centraal. Je leert haar gedachten en gevoelens goed kennen. Ook worden de hoofdstukken van Addsion afgewisseld door de gedachten en gevoelens van Jake.  Hij is een stoere man, maar heeft zijn hart op de juiste plek zitten. Zo stoer als hij zich voordoet zo lief is hij voor Addison. Mijn hart smelten wanneer deze twee samen waren.

Luister naar me leest vlot en lekker weg, je wordt meegezogen in het leven van een restauranteigenaar die stapel verliefd wordt op een foute muzikant. Bij je aanblik op de cover denk je aan een duister boek maar niets is minder waar.  Luister naar me is een lief verhaal over twee eigenwijze persoonlijkheden. Het heeft mij overtroffen.

8.0
Luister naar me  #fusion1 – Kristen Proby
Uitgeverij: Karakter

Bedankt Uitgeverij Karakter voor het zenden van een recensie-exemplaar!

E-book      Paperback 17,99
Koop bij bol.com               Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie: Luister naar me – Kristen Proby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.