New in: Juli

Ik kocht deze maand de boeken Enkele reis naar de Algarve – Marelle Boersma. Een nieuwe ik vertrek thriller. De eerste twee heb ik inmiddels gelezen of bijna uit. Nu kan ik dus mooi door naar de volgende! Ik ben benieuwd.
Ook kocht ik De mooiste dag van je leven – Tamara Haagmans. Een boek waar ik erg naar uitkijk. De zoete cover zorgt dat ik het boek zo snel mogelijk wil lezen

Van uitgeverij The House of Books ontving ik Moederkruid – Carry Slee. Haar kinderboeken las ik vroeger met veel plezier. Dit wordt mijn eerste volwassene boek en ben hier dan ook nieuwsgierig naar.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik de hartverwarmende roman Kon ik het maar zeggen – Hannah Beckerman. Ook deze cover vind ik erg mooi, maar het was de flaptekst die mij het meest aantrok familiebanden en vergeving. Ook ontving ik de nieuwste Thuiskomen – Jackie van Laren. Ik heb onwijs genoten van haar eilandliefde serie en kan niet wachten om hierin te beginnen!
Daarnaast viel er op de mat ook het boek Leven met een leugen – Wendy Brokers. Van de cover alleen al krijg je een heerlijk zomers gevoel, nu moet alleen het weer in NL nog even meezitten.

Van uitgeverij Xander ontving ik De geheimen Bed & Breakfast – Federica Brunini. en Het Italiaanse meisje – Lucinda Riley, beide boeken neem ik mee op mijn korte vakantie naar Luxemburg en Duitsland.
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik de spannende thriller Onder mijn huid – Marijke Verhoeven. De cover van de thriller vind ik een plaatje met de vrouw drijvend in het water!

Voor uitgeverij Karakter mag ik de boeken Stillhouse lake – Rachel Caine, een volgens de flaptekst super spannende thriller en Dagboek van een kwijnend geheugen – Flavio Pagano over een zoon die de een dagboek besluit bij te houden wanneer zijn moeder te horen krijgt dat ze alzheimer heeft. Naar beide boeken ben ik erg benieuwd!

Voor de leesfabriek mag ik van uitgeverij Blossom Books  In mijn hoofd – Sharon M. Draper lezen. Dit boek gaat over een meisje met cerebrale parese, en zoals jullie weten vind ik boeken met een medisch tintje altijd interessant om te lezen! Ook ontving ik voor de leesfabriek het boek Alles voor jou – Liane Moriarty, het eerste boek wat ik van deze schrijfster ga lezen. De cover doet ik elk geval erg zomers en leuk aan!

Waar kijken jullie deze zomer naar uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.