Recensie: Losgeslagen – Abbi Glines

Jason is het zat om in de schaduw van zijn rocksterbroer te leven. Hij vertrekt naar Sea Breeze, Alabama, om wat stoom af te blazen. Daar komt hij nieuwe mensen tegen en beleeft hij de tijd van zijn leven. Tot hij een bijzondere vrouw tegenkomt. Maar verliefd worden op de plaatselijke bad girl behoort absoluut niet tot zijn plannen. (bol.com)


Losgeslagen is alweer het zesde deel in de sea breeze serie van Abbi Glines. Eerder las ik al deel 4 & 5 en ook deel 7 ligt al klaar. Een voordeel aan deze serie is dat je de delen ook los van elkaar kunt lezen. Elk deel gaat weer over een ander personage uit het dorpje Sea Breeze.

Deze keer komen we meer te weten over Jason en Jazz. Hun verhaal wordt afwisselend door de ogen van Jason als van Jazz verteld. Je komt veel over beide hoofdpersonen te weten. Zo is Jason is een verwend rijkeluiskindje en is Jazz de bad girl van het dorp die hard moet werken. De twee verschillen dag en nacht met elkaar en als lezer wordt het duidelijk dat de twee niet altijd op een even goed niveau met elkaar communiceren. Dit levert dan ook behoorlijke ruzies en discussies op. Ondanks alles willen ze niets liever dan een relatie met elkaar aangaan, echter blijft deze niet altijd ongeschonden. Op sommige momenten springt de passie er vanaf terwijl op andere momenten kunnen ze elkaar niet zien of luchten. Dit maakt het als lezer een groot feest. En je wil het liefst maar één ding voor het tweetal, maar of dit ook werkelijkheid wordt….

Losgeslagen is een heerlijk, gemakkelijk boek waarbij je even niet hoeft na te denken. Behalve dan over de misschien wat vele bijrollen waarbij ik regelmatig struikelde over de vele verschillende namen.

6.5
Losgeslagen – Abbi Glines
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 5,99         Paperback 15,99
Koop bij bol.com            Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.