Recensie: Ik wil met je mee! – Jill Mansell

Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch en gewoonweg té knap. Maar het leven staat op het punt om een aantal onverwachte en schokkende wendingen te nemen. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn? (bol.com)


Yes weer een heerlijke zomerse Jill Mansell. Wat heb ik wederom weer genoten van haar schrijfstijl en manier van verhalen vertellen. De cover van dit boek is zomers en roept op om hem zo snel mogelijk op te pakken en te gaan verslinden.

Het verhaal is vlot geschreven, net zoals alle andere boeken van Jill Mansell. Hierdoor vlieg je door het boek heen. Ook zijn de gebeurtenissen in het boek afwisselend. Van een ontluikende liefde, een tragische ongeval tot opbloeiende vriendschappen alles wordt aangehaald in dit boek. Mimi vond ik een met haar opgewekte en misschien een beetje onzekere karakter een hoofdpersoon waar je je als lezer aan kunt spiegelen. Goed neergezet!
Ondanks dat de afloop van het verhaal misschien een beetje voorspelbaar is. Blijft Jill Mansell voor mij koningin van de feelgood romans.

Ik wil met je mee is een heerlijke zomerse feelgood roman die je als je van romantiek en vriendschap houdt zeker gelezen moet hebben!

9.5
Ik wil met je mee! – Jill Mansell
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

E-book 12,99       Paperback 20,99
Koop bij bol.com                  Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.