New in: Juni

De maand juni is om gevlogen was het de ene dag bijna herfst en liep de regen dik over de ramen, kon het de andere dag zo maar eens 35 graden zijn en hadden we onze eerste hittegolf te pakken! Kijk mee welke boeken ik deze maand aan mijn collectie kon toevoegen.

Van uitgeverij Karakter ontving ik het zevende deel in de sea breeze serie namelijk Hopeloos – Abbi Glines. Ideaal omdat ik net deel zes heb uitgelezen! Nu kan ik snel in het zevende deel beginen.

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik het tweede boek van auteur C.J Tudor – De Terugkeer. Na het lezen van Tudors eerste boek De Krijtman ben ik fan en kan dan ook niet wachten om in De terugkeer te beginnen. Ook ontving ik van A.W. Bruna de spannende thriller Ik volg je – Lisa Jewell. Een bloedstollend familiedrama als je de citaten op de cover mag geloven. Ik ben reuze benieuwd!

Van uitgeverij Xander ontving ik Het boek van jou en mij – Fionnuala Kearney. Alleen de cover van dit boek is al een plaatje. Het boek dat je meeneemt in het leven van een gelukkig getrouwd stel dat na een ongeluk uit elkaar dreigt te vallen, gebruiken een notitieboekje om op te schrijven wat ze elkaar niet durven zeggen. Dit boek lijkt mij erg mooi. Het brengt de hoogte en diepte punten van een relatie in beeld.

Van uitgeverij Horizon ontving ik het boek De favoriete zus – Jessica Knoll. Een thriller over twee zussen die meedoen aan een realityshow wat uitmond in een drama. Mijn aandacht is getrokken…Van uitgeverij Lebowski ontving ik de roman De vondeling van Sarah Meuleman, dit is een boek waarvan ik alleen de cover al mooi vind! Benieuwd naar het verhaal.

Van uitgeverij Moon ontving ik het boek Pretty Little Liars the prefectionists – Sara Shepard. Ik ben onwijs grote fan van de serie PLL en kan dan ook niet wachten om te beginnen in deze! Hopelijk ben ik net zo’n fan van het boek als van de serie.
Van uitgeverij The House of Books ontving ik Reset – Blake Crouch. Eerder las ik van deze auteur het boek Verloren in de wayward pines serie. Die vond ik bijzonder goed!  Als laatst ontving ik deze maand het e-book van Het CARPA Complot – Heleen van der Hoven. Een boek over de gevaren van het duistere internet..

Wat kochten of kregen jullie deze snikhete maand?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.