Recensie: Liefde & Geluk -Jenna Evans Welch

Kan een roadtrip door Ierland haar gebroken hart helen?
Addie heeft iets ongelooflijk stoms gedaan. Nu is ze diep ongelukkig, en ze is bang dat haar hele toekomst in puin ligt. Wat niet helpt is dat ze ook nog voortdurend ruzie met haar broer Ian heeft, die wil dat ze alles opbiecht aan hun ouders.
Ze hoopt dat de over-de-top-bruiloft van haar tante in Ierland haar kan afleiden, maar dan gooit Ian al hun vakantieplannen overhoop, en voor Addie weet wat haar overkomt, zit ze in een piepkleine auto samen met Ian en zijn Ierse vriend Rowan, die ze met iedere afgelegde kilometer leuker begint te vinden. Wat volgt is een wilde roadtrip door het sprookjesachtige Ierland, met als enige houvast de reisgids Ierland voor mensen met liefdesverdriet (bol.com).


Het boek stond al een tijdje in de kast en op de zomerse dagen in mei haalde ik het uit de kast en begon erin, en ik kon het boek niet meer neerleggen!  Het vorige boek van Jenna Evans Walsh … als ik ook met veel plezier in het zonnetje op mijn balkon. De cover van dit boek is misschien simpel maar past perfect bij het verhaal.

Het boek wordt verteld vanuit het perspectief van Addie. Een lief, sterk en slim meisje die na een domme fout haar leven weer probeert op te pakken. Ook lees je tussen de hoofdstukken door stukjes uit de reisgids over Ierland.  Doordat er in het verhaal steeds wordt gehint naar een fout in Addies leven ben je ontzettend benieuwd wat dit was. Pas op het eind kom je hier achter. Dit maakt ook zo dat je door wil blijven lezen.
Niet alleen heeft het verhaal diepgang en draagt het de boodschap uit dat je vooral jezelf moet blijven en je passies moet volgen.

Liefde & Geluk is een humoristisch boek vol liefde en oude bekende, die het groene Ierland verkennen tijdens de roadtrip van hun leven!

Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch
Uitgeverij: HaperCollins

Bedankt uitgeverij HaperCollins voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 9,99    Paperback 15,-
Koop bij bol.com                   Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie: Liefde & Geluk -Jenna Evans Welch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.