New in: Mei

De maand mei was een zware. Niet alleen door het vele werken, verjaardagen en feestjes, maar ook doordat ik deze maand flink ziek ben geweest. Gelukkig konden de boeken die ik kreeg of kocht deze maand mij weer doen opvrolijken. Kijk je mee wat ik deze maand mocht toevoegen aan mijn collectie?

Ik ontving van uitgeverij The House of Books maar liefst drie nieuwe boeken. Zo kreeg ik Gouden kooi – Camilla Lackberg een boek met een erg mooie cover waar ik benieuwd naar ben. Ook ontving ik Nomade – James Swallow. Dit boek sprong in het oog doordat het werd aangeprezen voor liefhebbers van Homeland, aangezien ik deze serie verslonden heb ben ik enorm benieuwd naar deze thriller over de geheime dienst MI16. En De boekbinder- Bridget Collins. Volgens de Grazia magische en sprookjesachtig en een boek dat gaat over boeken kan alleen maar succesvol zijn toch!

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek Het lied van mij & jou – J.D. Barrett. Een hopeloze romanticus werkzaam in een hospice ik kan niet nieuwsgieriger worden! Zelf kocht ik als cadeautje van een deel van mijn cadeaubonnen de roman die al weken hoog op mijn verlanglijstje stond. Namelijk We doen wat we kunnen – Lykele Muus.

Voor de Leesfabriek ontving ik Buiten bereik – Iris Boter, binnenkort kunnen jullie op De Leesfabriek mijn recensie hiervan lezen. Tot slot ontving ik van uitgeverij de Boekerij het boek Eline – Michelle Visser. Een roman over de Eerste wereldoorlog, dit genre boeken kan mij altijd bekoren benieuwd of dit boek ook zo bevalt!

Wat kochten of ontvingen jullie deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.