New in: april

In de maand april, de maand van Konings dag, een uitje naar Brussel met mijn lief en mijn eigen verjaardag ontving ik een aantal mooie exemplaren! Zo ontving ik van uitgeverij Boekerij het nieuwe deel in de serie over Tara en Diego. Namelijk De trip – Nathalie Pagie, hier kijk ik enorm naar uit!  Ook ontving ik van Boekerij het zomerse Zomer in het duincafe – Debbie Johnson.

Van uitgeverij Xander ontving ik De olijfboom – Lucinda Riley. De eerste drie delen van de zeven zusters serie staan nog in de kast, maar ik ben benieuwd naar dit losse verhaal. Ik hoor van veel andere bloggers goede verhalen over haar boeken. Ook kreeg ik de nieuwste zomerthriller Nice – Kiki van Dijk. Deze is inmiddels uit en ik kan alleen maar zeggen houd mijn blog in de gaten.
Van uitgeverij BBNC ontving ik twee prachtige prentenboeken namelijk: Overdag is hij een krokodil – Giovanna Zoboli & De nacht van olifant – Martin Baltscheit.

Van uitgeverij Karakter kreeg ik onverwachts het 1e deel in een serie van Kristen Proby – Luister naar me.  Van uitgeverij Moon ontving ik de prachtige hardcover van De zwendelprins – Rima Orie. Een boek waar ik erg naar uitkijk. Het is in elk geval een plaatje! Daarnaast ontving ik ook Niet te stoppen –  Angie Tomas. Ook uitgeverij Harper Collins verblijde mij in april met een mooi boek. Namelijk Jongen verslindt heelal – Trent Dalton, een dikke maar mooie pil, waaraan ik vast een aantal plezierige leesuurtjes zal beleven. Van uitgeverij Horizon kreeg ik als verrassing het boek Eeuwig Nacht – Patrick Bruyn opgestuurd, een spannende thriller.

Als laatst ontving ik van uitgeverij De Crime Compagnie de historische roman Amalia’s erfenis – Theo en Marianne Hoogstraten. Van hun boeken kan ik altijd erg genieten, hopelijk weet deze mij ook te raken.

Wat ontvingen of kochten jullie deze maand?

Een gedachte over “New in: april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.