New in: maart

De maand maart was onstuimig en herfstig met af en toe en klein zonntje maar gelukkig waren daar een aantal mooie boeken om mij op te fleuren! Zo ontving ik van Uitgeverij Boekerij de thriller De huizenruil – Rebecca Fleet een boek waar ik al naar uitkijk sinds de voorjaarscatalogus van uitgeverij Boekerij op de mat viel! Ook ontving ik de roman Crazy rich asians – Kevin Kwan. Alleen al van de binnenkant wordt je verlieft op het boek. Aan het eind van de maand ontving ik ook het prachtige Leugens & lattes – Lauren Weisberger. De binnenkant van de cover is super mooi gedaan en ik kan dan ook niet wachten om weer in het verhaal van Emily te duiken.

Van uitgeverij Cargo ontving ik het boek Voor de meisjes – Heleen van der Kemp. Erg benieuwd naar dit boek Ook ontving ik De stille patient – Alex Michaelides om te lezen voor de Leesfabriek.
Ook kreeg ik het paperback exemplaar van het boek Natan Z.- Arjan Alberts. Mijn lovende recensie over dit boek lazen jullie al eerder.
Ja hoor het lange wachten wordt beloont met de nieuwste Daphne Dekkers – Dubbel zes  en Voor wat hoort wat – Sophie Kinsella van  Uitgeverij The House of Books. Van uitgeverij Lebowski ontving ik de roman De achtste dag – Annemarie Haverkamp, een indrukwekkend en mooi verhaal lijkt mij dit!

Van L.S Amsterdam ontving ik voor de Leesfabriek het boek De ideale man – Mathilde Hoekstra. Op de cover wordt dit boek aangeduid als de vrouwelijke variant van Kluun. En ik moet zeggen, hier ben ik erg nieuwsgierig naar!
Van uitgeverij Karakter ontving ik de zomerse feelgood roman Die zomer in Italië -Sue Moorcroft. Met een vakantie naar mogelijk Rome in het vooruitzicht is dit een heerlijk boek om dadelijk in te beginnen.

Als laatst viel er als cadeautje van uitgeverij Ambo|Anthos. Exit Expat – Patricia Snel op de mat. De cover doet heerlijk zomers aan en je krijgt spontaan zin om er in te beginnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.