New in: februari

Ook in de korte maand februari kreeg ik weer mooi boeken opgestuurd. Zo ontving ik van Uitgeverij Lebowski De experimenten – Marion Pauw. Een boek waar ik inmiddels in begonnen ben en niet kan stoppen met lezen, binnenkort mijn recensie hierover!

Van Uitgeverij Xander kreeg ik het romantische boek  Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren. Als het verhaal net zo mooi is als de cover kan het boek voor mij niet meer stuk. Ook werd ik benaderd om mee te doen met de blogtour rondom het verschijnen van het boek Natan Z – Arjan Alberts op 16 maart kan je hier mijn recensie lezen.

Uitgeverij Karakter ontving ik het boek Losgeslagen – Abbi Glines het zesde deel in de Sea Breeze serie. Ook ontving ik Schijndood – Louise Boije af Gennas, het tweede deel in de resistance serie, het eerste deel heb ik nog gelezen maar dat moet er snel maar eens van komen.

Via uitgeverij The House of Books ontving ik de spannende thriller Stoel 7A – Sebastian Fitzek. Eerder las ik van Fitzek Het pakket. Hier heb ik ontzettend van genoten, hopelijk ook van Stoel 7A.

Uitgeverij Boekerij ontving ik de roman Ik wist het al – Kristin Harmel, waar ik bijzonder benieuwd naar ben. Ook ontving ik het lang verwachte Nee heb je – Charlotte de Monchy. Door de ontzettende vrolijke cover ben ik benieuwd naar het verhaal. Haar eerdere boeken heb ik met een grote glimlach gelezen en als ik de recensies moet geloven, zal het deze keer net zo zijn!

Wat kochten of kregen jullie deze maand?

Een gedachte over “New in: februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.