Recensie: Soms voor altijd – Abbi Glines

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras… De beurs is namelijk voor Tennessee. Vlak voordat ze vertrekken uit Sea Breeze, hoort Eva dat haar vader doodziek is. Samen besluiten ze dat Eva bij haar vader op de boerderij blijft.
Hun langeafstandsrelatie komt in gevaar als Cages’ huisgenoot hem erin luist door Eva misleidende berichtjes, foto’s en video’s te sturen. Met een gebroken hart zoekt Eva troost bij haar buurman. Zal het Cage lukken om haar vertrouwen terug te winnen? (bol.com)


Soms voor altijd is het vijfde deel in de Sea Breeze serie van Abbi Glines. Met soms voor altijd las ik voor het eerst een deel van deze serie. Doordat ik deel 1 t/m 4 niet eerder gelezen had, had ik soms moeite met welke personages bij wie hoorde en wat er in de vorige twee delen gebeurd was te plaatsen om het derde deel te snappen. Desondanks was het een boek dat zich heel snel en gemakkelijk liet lezen, mede door het makkelijke taalgebruik.  Maar zeker ook de luchtigheid van het boek. Even geen zware onderwerpen.

De cover van het boek vind ik trouwens wel echt een plaatje. De Nederlandse covers van dit boek hebben elk een donkere achtergrond met een kleurige bloem op de cover, waardoor je aandacht gelijk getrokken wordt.

Ondanks dat ik niet altijd helemaal duidelijk had waar het verhaal precies over ging, doordat ik informatie miste uit de vorige delen van het boek, heb ik genoten van de luchtigheid van dit boek en snap dan ook waarom mensen deze serie adoreren.

6.5
Soms voor altijd #seabreeze3 – Abbi Glines
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 5,99           Paperback 15,99
Koop bij bol.com                      Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.