New in: januari

Van uitgeverij Boekerij kreeg ik Kleine leugens – Isabel Ashdown. Haar vorige boek Kleine zus ligt nog op de plank om snel gelezen te gaan worden.  Ook ontving ik Horen zien zwijgen – J.D. Barker en volgens de Lancashire post moet dit een ijzingwekkende, ingenieuze en bloedstollend thriller zijn. Je snapt ik ben reuze benieuwd!
Als laatst ontving ik werkelijk een cadeautje van uitgeverij Boekerij. Het boek Jij, ik, alles – Catherine Isaac lijkt me werkelijk prachtig.

Daarnaast ontving ik De vergeten kamer – Ann Mah. Boeken over de Tweedenwereldoorlog spreken mij aan zo las ik al Haar naam was Sarah en de Bakkersdochter. Benieuwd of dit boek mij net zo kan bekoren. Niet alleen kreeg ik De vergeten kamer maar ook kreeg ik van uitgeverij Boekerij het boek waar ik deze maand het meest op zat te wachten namelijk De meisjesmagneet – Jackie van Laren. Haar Eilandliefde-serie las ik met veel plezier en kan dan ook niet wachten om te lezen welke capriolen de hoofdpersonen van haar nieuwe boek uithalen.

Van uitgeverij De Crime Compagnie kreeg ik het tweede deel in de ik vertrek serie van Marelle Boersma – Ciao Sicillia. Van haar vorige thriller Chateau de Provence heb ik genoten. HarperCollins stuurde mij Het overgebleven kind – Rhiannon Navin over een 7-jarige jongen die een gruwelijke gebeurtenis meemaakt. Het overgebleven kind lijkt mij een ontroerende roman. Het hele leven in een keer – Keith Stuart wordt waarschijnlijk een boek waarbij de zakdoekjes klaargelegd kunnen worden.

Van uitgeverij Cargo ontving ik het ebook van Dagboek van mijn verdwijning – Camilla Grebe. Over dit boek heb ik al veel goede recensies voorbij zien komen en de cover vind ik ook werkelijk een plaatje!

Ongevraagd ontving ik ook Zij die doden – Ingar Johnsrud. Het derde deel in de broederschap trilogie. Niet helemaal mijn ding, maar wie weet.

En als klap op de vuurpijl werd ik uitgenodigd om mee te doen aan de blog tour rondom het verschijnen van Ellen Lina haar nieuwste boek Gefaald. Begin februari kun je mijn recensie verwachten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.