Recensie: Bestemd voor mij – Chantal van Gastel

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe (bol.com)

De cover van de nieuwste van Chantal van Gastel past perfect bij de kerstdagen. Het trekt gelijk aan tot lezen! Enkele personages zijn al in eerdere boeken voorgekomen, echter heb ik deze niet gelezen en kende dus geen van de personages. Dit is gelukkig geen gemis.

Het verhaal heeft een frisse en fijne schrijfstijl waardoor het boek lekker weg leest, echter moest ik in het begin een beetje inkomen, maar eenmaal in het verhaal liet het mij niet meer los. De personages zijn goed omschreven en door hun verschillende persoonlijkheden is het een leuke en afwisselende vriendengroep.
In het verhaal wordt er afgewisseld tussen het heden en verleden, waardoor je meer te weten komt over Jessica en onder andere  haar ex-vriend Aram en het vakantiehuis.
Van Gastel weet de lezer ook zeker te raken door het einde. Adoptie wordt namelijk door het verhaal heen besproken waarop je bij het einde niets anders dan vreugdedansje kan doen.

Bestemd voor mij is een heerlijk, luchtig boek over een hechte vriendinnengroep waarbij liefdes, kinderen, passies, lekker eten en veel wijn garant staan voor wat plezierige leesuurtjes.

7.5
Bestemd voor mij – Chantal van Gastel
Uitgeverij: The House of Books

Bedankt Uitgeverij The House of Books voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 9,99        Paperback 21,99
Koop bij bol.com                        Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.