Recensie: Onze dromen – Abbi Glines

Beulah vertrouwt de wereld weer. Ze heeft afgerekend met de leugens die haar altijd hebben omringd en ze is klaar om een nieuwe start te maken. Om te genieten van het leven en de man met wie ze het geluk heeft gevonden. Maar dan klopt het verleden opnieuw aan en stuit ze op nog een laatste lijk in de kast (bol.com)

Onze dromen is het derde en laatste deel van de sweet little lies serie van Abbi Glines. Het boek gaat verder waar deel twee is geëindigd. De cover van het boek is weer net zo misteryeus als de vorige twee delen en staan dan ook mooi samen in de boekenkast!

Alleen vond ik dit deel het minste deel van de drie. Omdat Beulah een geheim heeft terwijl zij in de vorige delen altijd haar hart op haar tong had liggen en nu ineens haar geheim niet met Stone wil delen. Ook het geheim van Stone komt in mijn ogen een beetje uit de lucht vallen. Na een aantal jaar gaat hij hier ineens mee aan de slag, waarom deed hij dit niet eerder? Het leukste aan dit boek vond ik het personages van Geraldine door haar gekke uitbarstingen moest ik soms hardop lachen.

Ondanks de wat tegenvallende verhaallijn is het boek makkelijk te lezen mede door de korte hoofdstukken en gemakkelijke taalgebruik. Het is dan ook een heerlijk boek voor tussendoor. Ook in het derde deel wordt er niet geschroomd om expliciete seksscènes wat ik soms net iets te veel van het goede vond. Echter draaide het in dit deel van het boek minder om deze bepaalde scenes maar ging het meer om de geheimen die iedereen voor elkaar had.
Ondanks dat de verhaallijn misschien een beetje tegenviel maakt Glines met het eind van het boek alles weer goed.

6.5
Onze dromen – Abbi Glines
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 5,99     Paperback 12,99
Koop bij bol.com                      Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.