New in: november

November de kou zit weer in de lucht en de kerstdagen komen in zicht. Met deze heerlijke vooruitzichten kwamen er deze maand ook weer mooie boeken binnen.

Zo ontving ik van uitgeverij Boekerij de roman Een onverwachte kerst – Nathalie Cox. Van alleen al de voorkant word ik ontzettend blij en kan dan ook niet wachten om dit boek tijdens de kerstdagen te gaan lezen. Ook viel het achtste deel van de Helen Grace serie In de maneschijn – M.J. Arligde in de bus. Nu heb ik de serie bijna compleet en kan ik hem gaan lezen!
Als cadeautje deze maand kreeg ik Het geschenk – Marijke Verhoeven van uitgeverij De Crime Compagnie in de bus.

Van uitgeverij Moon ontving ik Just don’t mention it – Estelle Maskame. Van de eerste drie delen uit de Did I mention serie heb ik genoten en ben benieuwd naar het verhaal van Tyler.
Uitgeverij Karakter stuurde het vijfde deel in de sea breeze serie Soms voor altijd – Abbi glines. Van de sweet little lies serie heb ik genoten, dus benieuwd of dit boek mij net zo kan bekoren.

Van uitgeverij Karakter ontving ik Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren. Een boek met een onwijs zomerse en mooie cover, wat er zeker voor zal zorgen dat ik het snel ga oppakken!
Het moerasmeisje – Delia Owens en Natalia – Roxanne Veletzos waren leuke pakketjes van uitgeverij The House of Books. Waar ik hopelijk snel ik kan gaan lezen tijdens mijn kersvakantie.
Bestemd voor mij – Chantal van Gastel ligt inmiddels al op het nachtkastje om gelezen te worden. Wat een mooie aantrekkelijke cover heeft dit boek ik kan niet wachten!

Van uitgeverij Boekerij kreeg ik drie onverwachte pakketjes binnen. Dit waren  Twee soorten waarheid – Michael Connelly , Genadeschot – Felix Weber en Wintergeheimen – Lulu Taylor. Vooral dit laatste boek ben ik benieuwd naar en past helemaal in de winterse kou van de afgelopen weken.

Welke boeken zouden jullie deze maand graag willen lezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.