Recensie: Over en uit – Marion van de Coolwijk

Emiel heeft een succesvolle carrière als app-ontwikkelaar. Hij is getrouwd met Roos en ze hebben een dochtertje, Tirza. Ogenschijnlijk leiden ze een gelukkig gezinsleven. Maar de spanningen nemen langzamerhand toe. Emiel staat onder grote druk als hij niet al zijn klanten tevreden kan houden. Roos is jaloers op zijn haar idee wel erg amicale relatie met de bloedmooie au pair. En hun rijkdom blijkt ook een heel gevaarlijke kant te hebben als Tirza wordt ontvoerd (bol.com)

De cover van het boek is mysterieus en laat zien dat het boek over duiken gaat. Je komt al snel achter hoe dit verwerven is met het verhaal. Je leest het verhaal zowel in het heden als verleden. Omdat heden en verleden goed in elkaar overlopen weet je precies wat er speelt en hoe het komt dat Tirza ontvoerd wordt. Het verhaal is dan ook lichtelijk voorspelbaar. Maar het eind blijft toch een verrassing.
Omdat je op de flaptekst vooral leest over de ontvoering van de kleine Thirza denk je dat het verhaal zich hier voornamelijk over zal gaan, echter is dit maar een klein onderdeel van het geheel.

Over en uit is een spannende thriller en ondanks dat het verhaal wat voorspellend is word  je als lezer constant op het verkeerde been gezet.

7.5
Over en uit – Marion van de Coolwijk
Uitgeverij Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 8,09    Paperback 15,-
Koop bij bol.com                      Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.