Recensie: Zijn herinneringen – Abbi Glines

De jonge, zachtaardige Beulah is kapot en in de war na de onthullingen van Jaspers moeder. Maar dan vindt ze hulp uit onverwachte hoek. Jaspers vriend Stone blijkt toch niet zo kil en bot te zijn als hij zich voordeed. Hij ontfermt zich over Beulah en haar gebroken hart. Langzaam krijgt ze haar leven weer op de rit, tot een jaloerse Jasper de ontluikende liefde tussen Stone en Beulah probeert te verstoren. Beulah ziet geen andere mogelijkheid dan om te vertrekken.. (bol.com)

Eerder konden jullie al mijn recensie van het eerste deel van de Sweet little lies serie lezen. Hiervan had ik genoten en kon niet wachten om in het tweede deel te beginnen. Toen het tweede deel op de mat viel ben ik dan ook gelijk begonnen.

De cover van het boek is net zoals de vorige, donker en mysterieus. Wat ik vind passen bij het verhaal. De geheimen van Jasper en Stone zijn immers ook een bijzonder groot mysterie.
Het verhaal leest lekker vlot door, mede dankzij de korte hoofdstukken.  De schrijfster weet er de spanning goed in te houden, want wat voeren de twee jongens in hun schild. Welk geheim dragen ze mee, waar Beulah achter moet weten te komen. Want wie kan ze eigenlijk vertrouwen?

Het eerste deel van het boek vond ik dan ook goed geschreven. Echter helaas viel het laatste stuk een beetje tegen. Dit leek meer op een deel uit de 50 tinten grijs serie dan een roman. Beetje jammer. Echter stond het laatste hoofdstuk waarin Jasper een klein deel van één geheim onthult waar je van op het puntje van je stoel zit, het weer de moeite waard om snel in deel 3 te gaan beginnen!

6.5
Zijn herinneringen – Abbi Glines
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book  5,99           Paperback 12,99
Koop bij bol.com                  Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.