Recensie: Breng me terug – B.A. Paris

Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? (bol.com)

Het derde boek dat ik lees van B.A Paris en ook van dit boek heb ik weer hoge verwachtingen. De cover van het boek is mooi en mysterieus door het gebruik van het contrasteerde geel en zwart gebruik. Ik word gelijk naar het boek getrokken en zou het in de winkel dan ook zeker opgepakt hebben.

Ook deze keer heeft het boek een fijne schrijfstijl waardoor je gemakkelijk door het boek heen lees. Ook de spanning, die in het begin wat afwezig is maar later ruimschoots wordt goedgemaakt. Want mijn hemel wat was het eind onvoorspelbaar spannend! Zo niet aan zien komen.
Het verhaal wordt vooral verteld vanuit het perspectief van Finn, echter komen ook Layla en Ellen aan bod in het verhaal. Hierdoor leer je alle drie de personages kennen. Maar toch miste ik de diepgang in de karakters. Natuurlijk wil de schrijver niet te veel prijs geven van zijn geheimen, waardoor de personages wat oppervlakkiger gehouden werd.
Doordat je als lezer steeds op het verkeerde been werd gezet, zorgde dit ervoor dat je wil doorlezen om achter de waarheid te komen.
Bij het zien van Matroesjka poppetjes zal ik de komende tijd nog terugdenken aan dit boek!

Breng me terug is weer een ontzettend goede psychologische thriller die mij meerdere keren op het verkeerde been zetten!

8.0
Breng me terug – B.A. Paris
Uitgeverij: Ambo|Anthos

E-book 4,99       Paperback 20,-
Koop bij bol.com                 Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie: Breng me terug – B.A. Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.