New in: oktober

Oktober was weer een mooie maand in boekenland! Zo ontving ik van uitgeverij Boekerij de nieuwste thriller van Nathalie Pagie – IJsengel. Ook ontving ik het derde deel in de serie van Robert Bryndza – Donker water. Deel één Het meisje in het ijs ligt al klaar om gelezen te worden!
Ook ontving ik van uitgeverij Boekerij het boek Aan het einde van de wereld – Kristin Hannah, de cover van het boek is erg mooi hopelijk het verhaal ook!

Van uitgeverij Xander ontving ik de roman Duizend papieren vogels – Victoria Udall. Wat een prachtige cover heeft dit boek. Ik ben enorm benieuwd!
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik het boek Uitgeschakeld – Angelique Haak. Als ik de quotes op de achterflap moet geloven is deze thriller misdadig goed!

Van uitgeverij Karakter ontving ik het tweede deel in de sweet little lies serie. Zijn herinneringen – Abbi Glines. Nu kan ik heerlijk bingelezen 🙂
Van Hollands Diep ontving ik de roman Eclips – Suzanne Hilhorst. Eerder las ik al haar indrukwekkende boek Sara en Liv. Nu is haar debuutroman uit en ik ben ontzettend nieuwsgierig.

Van uitgeverij The House of Books kreeg ik de historische roman De sleutel – Kathryn Hughes. Een echte internationale bestseller! Van uitgeverij HaperCollins ontving ik het kleine maar ontroerende boekje De afstand tussen jou en mij en de kersenboom – Paola Peretti, binnenkort kunnen jullie hier al mijn recensie over lezen!
Op de valreep viel totaal onverwacht van uitgeverij Boekerij het boek De dochter van de klokkenmaker – Kate Morton op de mat. Een flinke pil met prachtig beschilderde zijkanten. Wie weet lees ik dit boek wel sneller dan gepland.

Wat viel er deze maand bij jullie op  de mat?

 

Advertenties

2 gedachtes over “New in: oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.