Recensie: Doet sneeuw pijn – Carolien Spaans

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden, Carolien en Jean Michel. Ze beginnen een leven samen, wat niet altijd even makkelijk is. Ze krijgen een prachtige zoon. Dan gaat Jean zoals elk jaar skiën met zijn vrienden en dit keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Doet sneeuw pijn is een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.(bol.com)

Dit ontzettend mooie en ontroerende boek over verliefd worden en het verliezen van je grote liefde heb ik in één ruk uitgelezen. Carolien beschrijft in het boek in korte hoofdstukjes hoe zij omgaat met liefde, het verlies en het doorzetten van haar leven met kleine Luuk. In eerlijke en duidelijke taal doet zij haar verhaal. Ondanks dat je denkt dat het boek zwaar zal vallen vanwege het onderwerp, heb ik een aantal keer moeten grinniken om de humor die Carolien gebruikt.

En dan de cover ik vind het de witte vlinder, pas aan het eind van het boek begrijp je waarom hij staat afgebeeld op de cover en krijg je even kippenvel. Een sterke vrouw met een verhaal waarvoor lef nodig is om het te delen met de rest van Nederland. Ik zeg lees het allemaal!

8.5
Doet sneeuw pijn – Carolien Spaans
Uitgeverij: Lebowski

Bedankt uitgeverij Lebowski voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book  11,99       Paperback 21,99
Koop bij bol.com                 Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.