Recensie: Weerzien in Italië – Eva de Wit

In Weerzien in Italië duiken de twee zussen Dani en Lucia in hun familiegeschiedenis. Als ze ontdekken dat ze eigenlijk geen zussen maar halfzussen zijn, reizen ze naar Italië om te ontdekken wie Lucia’s biologische vader is. In plaats van antwoorden stuiten ze echter op steeds meer vragen en raadsels…

Eerder las ik van Eva de Wit de boeken Een huis in Frankrijk en Een zomer in Frankrijk. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek aan kwam, moest ik deze gelezen hebben. En zo geschiede het deze zomer. Echter vond ik dit boek iets minder leuk dan de voorgaande delen.  Ik moest even inkomen in het verhaal over de twee zussen Dani en Luci, maar daarna las ik met veel plezier verder.  Het verhaal leest vlot door de korte hoofdstukken en de gemakkelijke schrijfstijl. Door de beeldende schrijfstijl waan je jezelf in het zomerse Frankrijk en Italië.

De cover geeft je een heerlijk zomers gevoel en ook de zonnebril die elk nieuw hoofdstuk aanduidt is een leuk detail. Daarnaast de Franse en Italiaanse zinnetjes in het boek zijn leuk gedaan. Je hoeft er geen Frans of Italiaans voor te kunnen, de tekst er omheen maakt al duidelijk wat er bedoelt wordt. Zo steek je er nog wat van op ook!

Weerzien in Italië heeft mij prima vermaakt deze nazomer.

7.0
Weerzien in Italië  – Eva de Wit
Uitgeverij: Zomer & Keuning

E-book 6,99         Paperback 15,-
Koop bij bol.com             Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.