New in: september

Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik de twee thrillers Uit het niets – Atie Vogelenzang en Sluipwesp – Annerieke de vries. Naar beide boeken ben ik enorm benieuwd en ben dan ook al een aantal bladzijdes op weg in Sluipwesp.

Van uitgeverij The House of Books ontving ik onverwachts het boek  Het mysterie van drie kwarten – Sophie Hannah. Eerder las ik in de Hercule Poirot serie al De Monogram moorden. Ook ontving ik de thriller De tattoo verzamelaar – Alison Belsha, waar ik al veel goede verhalen over gehoord heb. Van uitgeverij Lebowski ontving ik Doet sneeuw pijn – Caroliene Spaans. Een heftig en mooi geschreven boek over het overlijden van je geliefde. Ik heb hem in één dag uitgelezen. Binnenkort kunnen jullie mijn recensie hierover lezen.

Van uitgeverij HarperCollins viel op de mat het boek Een ongewoon huwelijk – Tayari Jones. En als ik de quotes op het boek moet geloven moet dit een geweldig, hartverscheurend verhaal zijn. Ik ben reuze benieuwd. Ook ontving ik De afstand tussen jou en mij en de kersenboom – Paola Peretti. Het prachtige verhaal over een jong meisje dat langzaam blind wordt. Dit lijkt mij een erg intrigerend en ontroerend boek, waarin ik ook snel hoop te beginnen.

Van uitgeverij Karakter ontving ik het derde deel in de Sweet little lies serie Onze dromen – Abbi Glines. Deel een las ik tijdens mijn vakantie en hopelijk kan ik snel ik deel twee beginnen zodat het laatste deel ook gelezen kan worden. Daarnaast ontving ik Weduwen – Lyda La Plante, wat me een spannende thriller lijkt.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik de nieuwste roman Leven voor de liefde van Nicholas Sparks. Alleen al de cover van het boek spreekt liefde uit, dus ik ben benieuwd of ik bij het verhaal ook kan zwijmelen.
Van uitgeverij Xander ontving ik De echtgenote – Alafair Burke. Het boek wordt aangeduid als een #meetoo-thriller. Voor de liefhebbers van onder andere Het meisje in de trein. Dit maakte mij natuurlijk ontzettend nieuwsgierig!

Welke boeken vielen er bij jullie op de mat deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.