Recensie: Haar leugens – Abbi Glines

Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe.
Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder – liefdevol en zorgzaam – haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk, egocentrisch, en wreed. Als Portia’s zoon thuiskomt om de zomer bij haar door te brengen, ontdekt Beulah dat het niet Portia is die de lakens uitdeelt. Het is haar huis niet meer, want haar overleden man heeft haar met niets achtergelaten. Hun zoon heeft alles gekregen en hij lijkt zijn moeder niet echt te mogen.(bol.com)

Ondanks dat Abbi Glines al veel series heeft geschreven is dit het eerste boek wat ik sinds tijden lees van haar. Het boek is niet heel dik, waardoor het ideaal was om mee op vakantie te nemen. De cover van het boek is aantrekkelijk door de zwarte met dieprode appel op de cover, dit trekt de aandacht van de lezer.

De hoofdpersonen in het boek kunnen niet meer van elkaar verschillen dan Beulah en Jasper van elkaar doen. De een heeft alles voor elkaar en heeft een goed betaalde baan, terwijl de ander slechts een hulpje in de huishouding is om voor haar gehandicapte zusje te kunnen zorgen.
De hoofdstukken zijn kort en door het wisselende perspectief van Beulah en Jasper leest het boek gemakkelijk. Echter moest ik in het begin wel enorm wennen aan de naam Beulah.
Langzaamaan wordt er meer bekend over de geheimen situatie waardoor de moeder van Jasper, Portia, Beulah in dienst heeft genomen. Dit wordt dan ook in de cliffhanger in de laatste twee bladzijdes bekend gemaakt. Ondanks dat je al van ver zag aankomen dat er iets ging gebeuren, was dit niet wat ik had verwacht. Hierdoor bleef het verrassend en verlang ik enorm naar het volgende deel!

6.5
Haar leugens #sweetlittlelies1 – Abbi Glines
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book  5,99          Paperback 12,99
Koop bij bol.com               Koop bij bol.com

Advertenties

2 gedachtes over “Recensie: Haar leugens – Abbi Glines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.