Recensie: Super de luxe – Suzanne Vermeer

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti’s een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan. De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe – diners in fantastische restaurants, party’s op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Wanneer Emma op onderzoek uitgaat en enkele schokkende ontdekkingen doet over de tweeling, wordt de zaak alleen nog maar vreemder. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan…(bol.com)

De nieuwste zomerthriller van Suzanne Vermeer kwam uit en deze moest ik natuurlijk lezen, ondanks dat zijn vorige zomerthriller Het paradijs nog in de kast staat. De cover doet heerlijk zomers aan met het meisje in de witte jurk op het strand. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik op een verre, zomerse vakantiebestemming ben.
Het verhaal wordt opgedeeld in twee delen. Je leest het verhaal in principe door de ogen van Emma, zij neemt je mee naar de Franse Riviera en alle chique etentjes, dure jachttochten en het filmfestival. Waardoor het net lijkt alsof je zelf loopt te flaneren over de Franse boulevard. Daarnaast krijg je ook een deel van het verhaal te lezen door een onbekend personen, hiervan kom je pas aan het eind van het boek te weten wie ze zijn. Door deze twee verhalen krijg je steeds meer te weten over de tweeling Onesti en de zoektocht die Emma doet naar de tweeling. Beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes op zijn plek.
Het boek heeft een heerlijk romantische, spannende en zomerse setting met een spannende twist, waardoor ik het boek moeilijk naast mij neer kom leggen.

Super de luxe leest makkelijk en vlot weg. Is spannend tot op het eind en vond ik een van de betere thrillers van Suzanne Vermeer.

7.5
Super de luxe – Suzanne Vermeer
Uitgeverij: Bruna

E-book 7,99         Paperback 15,-
Koop bij bol.com          Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.