New in: augustus

Van uitgeverij Xander ontving ik de boeken De verloren brief – Cristina Carboni en De voorproefster van Hitler – Rosella Postorino. Beide boeken hebben mooie covers en vooral naar het laatste boek kijk ik enorm uit om in te gaan beginnen.

Van uitgeverij The House of Books ontving ik het laatste deel in de serie van schrijfster L.S. Hilton – Ultima. Eerder las ik ook de andere twee delen Maestra en Domina. Ook lag 19% kans op geluk – Yvanka van der Zwaan in de bus. Wat een zonnige cover, je krijgt er spontaan zin van om in te gaan lezen!

Mij zie je niet – Loes den Hollander ontving ik van uitgeverij De Crime Compagnie. Dit boek is inmiddels al uit en mijn recensie kunnen jullie in september verwachten. Ik kan alvast verklappen dat het weer een erg goed boek was!

Van uitgeverij HarperCollins ontving ik de roman Een jaar met jou – Julia Whelan. Een roman met een mooie cover en de achterflap belooft veel goeds. Daarnaast ontving ik ook  Kleine grote liefde – Katy Regan, een boek met heftige thema’s als familiegeheimen, relaties en leugens. Ik kijk er enorm naar uit om in dit boek te gaan beginnen.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik de thriller Perfecte moeder – Aimee Molloy. Een thriller die ouders ergste nachtmerrie omschrijft het kwijtraken van je kind als je even niet thuis bent.
Ook ontving ik van uitgeverij Boekerij de roman Jij kan me helpen – Kirstin Harmel. Dit lijkt mij een mooi en ontroerend boek, echter ligt Als we elkaar terug zien nog steeds op de stapel om gelezen te worden. Iets wat hopelijk snel gaat gebeuren.

van uitgeverij Karakter ontving ik het eerste deel in de Resistance-trilogie Bloedspoor – Louise Boije Af Gennäs. De naam is bijna net zo dik als het boek. Een dikke pil dus, maar hij lijkt me spannend genoeg om gauw doorheen te vliegen.

Welke boeken kregen of kochten jullie deze maand?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.