New in: Juli

Tijdens deze ontzettende mooie eerste vakantiemaand vielen er weer een aantal prachtexemplaren op de deurmat.
Zo ontving ik van uitgeverij The House of Books de zomerthriller Cody- Bernice Berkleef, hier heb  ik al veel goeds over gehoord en het boek neem ik dan ook mee op vakantie naar tijdens de lange vlucht naar New York. Ook ontving ik de heerlijke zomerroman Zoen me tot ik zwicht – Helen Holang.
Bij uitgeverij Boekerij stond juli in het teken van de 100% feelgood maand. In deze maand kwamen vier nieuwe boeken uit. Zo waren daar deel drie en vier in de eilandenserie van Jackie van Laren. Springvloed en Tegenstroom. De eerste van de twee is inmiddels al uit en ik kan niet wachten om in deel vier te beginnen.  Ook ontving ik Hallo liefde – Petra Vollinga en
Baguette met jam voor twee- Wendy Brokers, beide zien er prachtig uit met hun afgeronde hoeken en stralen een en al zomer uit. Hopelijk lukt het me om beide boeken in augustus te lezen.
Van uitgeverij HaperCollins ontving ik de roman  Vind ik leuk?! – Holly Bourne, ook dit lijkt mij een heerlijke luchtige zomerse roman. Die hopelijk snel gelezen gaat worden! Daarnaast viel ook Aan de oever van de Seine – Jennifer Robson. Een boek met een prachtige cover, hopelijk is het verhaal net zo mooi.
Van uitgeverij Karakter ontving ik het eerste deel in de Sweet Little Lies serie van Abby Glines namelijk Haar leugens. Ook ontving ik de dikke pil Lady Limbo – Consuelo Roland, een spannende thriller waar ik erg benieuwd naar ben.
Als laatst ontving ik van uitgeverij BBNC het mooie prentenboek Dikke doei dierentuin – Jacob Grant.

Naar welk boek ben jij benieuwd deze maand ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.