Recensie: Stuur me een berichtje – Jill Mansell

Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad.
Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben – en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende. Waarom moet ze nou net op hem vallen?(bol.com)

Wat een heerlijk zomers gevoel krijg je al bij het zien van deze cover. Je kan het boek echt niet laten liggen. Ik las het tijdens een mooi zomers weekend en hiervoor is deze feelgood roman dan ook uitermate geschikt voor.
Je leest het verhaal onder andere vanuit het perspectief van Essie, hierdoor ga je van haar houden. Ook andere personen als Zillah en Coner komen aan bod en op het eind komen alle verhalen samen wat voor een mooie afsluiting van het boek vormt. Na een mislukt en ongewild mailtje wat gestuurd is na een grap met een goede vriendin raakt Essie alles kwijt wat haar lief is, maar als dit niet was gebeurd had ze waarschijnlijk nooit haar grote liefde ontmoet. Je hoort het al dit boek ademt romantiek en liefde.
De schrijfstijl is prettig en door het simpele taalgebruik en korte hoofdstukken vlieg je door de bladzijdes heen. Ondanks dat het eind vrij voorspelbaar is, blijft het toch weer een verrassing om te lezen.

Stuur me een berichtje is een heerlijke zomerse feelgood roman die zorgt voor een grote glimlach op je gezicht tijdens het lezen!

8.5
Stuur me een berichtje  – Jill Mansell
Uitgeverij: Luitingh-Sijthof

E-book 12,99           Paperback 19,99
Koop bij bol.com                      Koop bij bol.com

Advertenties

Een gedachte over “Recensie: Stuur me een berichtje – Jill Mansell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.