Recensie: Op de vlucht – Rachel Gibson

Je verloofde live op tv voor het altaar laten staan is een regelrechte ramp. Lexie Kowalsky denkt dat ze er klaar voor is om voor het oog van miljoenen mensen te trouwen, maar rent net voor het ja-woord weg van de set van de populairste realityshow van dat moment: Gettin’ Hitched. Met een bolvormige witte jurk en schitterende dertien cm hoge stiletto’s stapt ze aan boord van een watervliegtuig naar Sandspit in Canada. Ze denkt dat niemand haar daar kan vinden. Maar ze vergist zich.(bol.com)

Ik hou van de luchtige romantische boeken die Rachel Gibson schrijft. Toen ik het persbericht van uitgeverij Karakter ontving over de nieuwste Rachel Gibson, namelijk Op de vlucht.
Het boek is luchtig en heerlijk voor tussen de zware boeken door. Het boek leest vlot en lekker  weg, zodat je zo door het boek heen vliegt. Ideaal voor een mooie zomeravond.
Gibson weet de hoofdpersonen Lexie en Sean zo neer te zetten dat je van ze gaat houden, ondanks hun soms domme en onvriendelijke acties. Zo heb ik bijvoorbeeld wel dubbel gelegen om het intro van het boek, waarbij Lexie meedoet aan een ludiek tv-programma.
Het boek is romantische en ondanks dat Sean en Lexie het hele boek om elkaar heen draaien weet je dat het op het eind altijd goed komt.
Ondanks dat het boek een zevende deel is in de chinooks hockey team serie, merk je hier als lezer niets van. Ook het ijshockey waar het boek om draait, en wat nou niet mijn hobby is, komt niet te veel op de voorgrond.

Op de vlucht is een humoristische luchtige roman, waar je vanaf de eerste bladzijde weer van geniet!

7.0
Op de vlucht – Rachel Gibson
Uitgeverij: Karakter

Bedankt uitgeverij Karakter voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book  5,99             Paperback 14,99
Koop bij bol.com                       Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.