New in: Juni

Van uitgeverij Meulenhoff viel de roman Leven en laten leven – Hendrik Groen op de mat. Omdat ik hier lang naar het uitgekeken kon ik niet wachten om erin te beginnen. In de recensie heb je inmiddels al kunnen lezen hoe geweldig ik dit boek vond!
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik de thriller Pretty boy – Ingrid Oonincx. Haar vorige boek Medicijn vond ik reuze spannend en ik kan dan ook niet wachten om in juli dit boek te gaan lezen.
De nieuwe thriller Belofte maakt schuld – Sarah Pitborough van uitgeverij The House of Books viel deze maand ook op de mat. En na het lezen van het indringende Wat jij niet ziet ben ik ook naar dit boek enorm benieuwd.
Over en uit van Marion van Coolwijk ontving ik van uitgeverij Karakter, ook dit is een thriller waar ik al veel goede verhalen over gehoord heb. Ik ben benieuwd. Van uitgeverij HaperCollins mocht ik meedoen aan een early read van Juliette of het geheim van boeken – Christine Féret-Fleury, de recensie kunnen jullie 10 juli verwachten. Een boek dat ideaal is voor boekliefhebbers onder ons!
van Uitgeverij BBNC ontving ik het prachtige vorm gegeven kinderboek Hallo Hotdog van Lilly Murray, een boek waar ik hopelijk een grote lach mee tover op het gezicht van mijn neefje.

Welke boeken vielen er deze maand bij jullie op de mat?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.