Recensie: Schuitje varen – M.J Arlidge

Een korte thriller waarin Helen Grace nog maar net bij de politie zit Speelt zich af in de tijd net voor Iene miene mutte De achttienjarige Helen Grace, net nieuw bij de politie, arriveert als eerste op de plek waar een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Haar collega’s zijn ervan overtuigd dat de dood van de jonge man een tragisch ongeluk was. Maar Helen is daar niet zo zeker van. Wie is hun mysterieuze slachtoffer? Waarom zou hij zijn leven riskeren door over een drukke weg te rennen? Waar rende hij voor weg? Een duister geheim is verborgen tussen de stille velden van Hampshire, een geheim dat Helen vastbesloten is te ontrafelen.(bruna.nl)

Schuitje varen is het eerste boek van M.J. Arlidge dat ik las. Een deel van de serie staat al in de boekenkast te wachten om gelezen te worden. Maar schuitje varen was dus mijn eerste ervaring met de schrijfster. Je leert Helen kennen wanneer ze 18 jaar is en net bij de politie gaat werken. Leuk om zo kennis te maken met de jongere Helen.
Het boek is kort slechts 126 bladzijdes en deze waren dan ook binnen no time uit. Wat een spannend, goedgeschreven verhaal. Het verhaal heeft daarnaast ook nog een onverwachte ontknoping. De boeken staan na het lezen van dit korte boek te springen om gelezen te mogen worden!

7.0
Schuitje varen – M.J. Arlidge
Uitgeverij: Boekerij

Bedankt uitgeverij Boekerij voor het sturen van een exemplaar!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.