Recensie: Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.
Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.
Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.
En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…(bol.com)

Van uitgeverij Boekerij ontving ik een bericht met daarin een uitnodiging tot meedoen aan de blogtour rondom het boek Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh. Met op de cover een quote van Jill Mansell die aangaf dat dit een niet weg te leggen feelgood roman is. Hierdoor werd mijn aandacht getriggerd en nam ik de deelname voor de blogtour aan.

Wat opvalt aan het boek is de vrolijke cover, dit maakt je nieuwsgierig en zorgt ervoor dat het boek opvalt en je het op wil pakken.  In het begin moest ik even inkomen in de schrijfstijl van het boek en vond ik zelf dat het verhaal in het begin wat langdradig aandeed. Hierdoor heb ik het boek een aantal keer weggelegd. Maar eenmaal in het midden van het boek aangekomen leest het als een trein en laat het je niet meer los.

Tijdens het lezen wordt je als lezer aan het denken gezet, waarom neemt Eddie geen contact meer op met Sarah. Je bedenkt van alles, maar wordt aan het eind van het boek verrast. En dat had ik zeker niet zien aankomen. De personages zijn goed uitgewerkt en voor een enkeling herkenbaar. Hierdoor is inleven in de hoofdpersonen niet moeilijk.

Zeven perfecte dagen is een mooi, perfect geschreven verhaal, dat iedereen die van feelgood romans houdt zeker moet gaan lezen.

7.0
Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh
Uitgeverij: Boekerij

Bedankt uitgeverij Boekerij voor het sturen van een recensie-exemplaar!

Paperback 17,99
Koop bij bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.