New in: mei

Mei wat was je een mooie maand met veel zonneschijn en vrije dagen. Ook de postbode maakte mij erg blij deze maand. Kijk je mee welke boeken er op de mat lagen?

Van uitgeverij HarperCollins ontving ik als ras echte verpleegkundige het boek Met hoofd en hart – Christie Watson. Over haar tijd als verpleegkundige. De recensie kwam 1 mei online, heb je deze gemist lees hem dan hier!

Van uitgeverij Karakter ontving ik de nieuwste van Jet van Vuuren – De minnaar. Een boek waar ik erg naar uit heb gekeken en hopelijk snel kan gaan lezen. Ook ontving ik Op de vlucht – Rachel Gibson een feelgood roman ideaal voor de aankomende zomerse dagen.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik Het gefluister van de bladeren – Sarah McCoy. Eerder las ik het boek De bakkersdochter waar ik ontzettend van genoten heb. Van dit nieuwe boek zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen! Van uitgeverij Boekerij ontving ik ook het boek De afdeling – Tammy Cohen. Dit lijkt mij een heerlijke psychologische thriller over een psychiatrische inrichting. Mensen die mij inmiddels een beetje kennen weten dat ik dol ben op boeken met een medische tintje, dus dit zal zeker zorgen voor een aantal fijne leesuurtjes.
Door uitgeverij Boekerij werd ik benaderd om mee te doen aan de blogtour rondom het boek Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh. Het boek komt op 5 juni uit en op die dag zal ook mijn recensie van dit boek online verschijnen.

Van uitgeverij Xander ontving ik het nieuwste zomerboek van Kiki van Dijk – Bali. Hier kijk ik ook enorm naar uit en ben inmiddels al begonnen met lezen. Helaas kan ik er nog niet te veel over verklappen. Maar net zoals van Dijk’s vorige boeken Ibiza, Ibiza de erfenis en Lech is ook dit weer een goed verhaal!
Ook kwamen er nog een paar verrassingen door de bus die ik niet had verwacht. Namelijk Kijk niet terug – Nora Roberts, De buitenstaander – Stephan King, Het spel – Tom Atwood, Vergeven en vergeten – Philip Kerr.

Omdat ik 30 april 23 werd trakteerde ik mijzelf op een paar nieuwe boeken. Zo kocht ik Slotcouplet – Sander de Hosson. Wauw, wat was dat een super mooi boek en mijn recensie lees je dan ook begin juni. Daarnaast kocht ik Samen – Julie Cohen, Expat exit – Patricia Snel en Dit doet even pijn – Adam Kay. In het laatste boek ben ik inmiddels ook begonnen en sommige verhalen zijn zo herkenbaar!

 

2 gedachtes over “New in: mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.