Recensie: De flirtcursus – Laura de Koning

Ted heeft haar buik vol van de liefde, ze heeft heel andere zorgen nu ze er met haar twee dochters alleen voor staat. Hoe moet ze de huur voor de komende maand bijvoorbeeld betalen? En wanneer heeft ze eens een moment voor zichzelf? Vriendin en fitgirl Soraya is al járen op zoek naar een leuke man, maar het lijkt alsof ze alleen maar hopeloze types tegenkomt. Samen komen ze op het idee om een flirtcursus voor mannen op te zetten. Ted bedenkt een slim concept, het moét wel een succes worden. Dat niet alles zich laat plannen, merken ze allebei al snel (bol.com).

De flirtcursus is een heerlijke zomerse feelgood roman. Toen ik dit boek voorbij zag komen werd ik alleen al van de cover ontzettend vrolijk. Daarnaast is binnen onze vrienden groep een rondje in een oud oldtimer busje iets waar veel over gesproken wordt.

Het boek is opgebouwd uit kort hoofdstukken die vlot lezen door de fijne schrijfstijl van Laura de Koning. Voor ik het wist was het boek uit. Ondanks dat de twee vriendinnen Soraya en Ted beide niet gezegend zijn met een vrolijk liefdesleven worden de problemen van de twee vriendinnen met de nodige humor aan de lezer omschreven. De twee vriendinnen zijn twee alledaagse persoonlijkheden, waardoor het gemakkelijk jouw eigen vriendin of buurvrouw zou kunnen zijn die de hoofdrol speelt in dit boek. En zeg nou zelf die flirtcursus kan mening man wel gebruiken 😉 De flirtcursus is een fijn boek voor een heerlijk zonnig weekend.

7.5
De flirtcursus – Laura de Koning
Uitgeverij: Ambo|Anthos

E-book 7,99      Paperback 15,-
Koop bij bol.com             Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie: De flirtcursus – Laura de Koning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.