New in: april

April, de maand waarin ik begon bij mijn nieuwe baan, een auto ongeluk kreeg en de maand waarin ik 23 werd! Er kwamen ook zeker deze maand weer een aantal mooie boeken uit, kijken jullie mee?

Ik ontving van uitgeverij Boekerij de nieuwste literaire thriller van Nathalie Pagie namelijk  Rio Grande. Jullie kunnen begin mei een recensie verwachten van dit spannende boek!
Ook ontving ik van uitgeverij Boekerij het boek Nu even niet – Marian Keys een heerlijk zomers boek lijkt mij.
Van uitgeverij HarperCollins ontving ik De tien wensen van Lucy Harte –  Emma Heatherington en De happiness goeroe – Jette Schorder. Boeken waarnaar ik erg benieuwd ben en hopelijk in de maand mei ook zeker hoop te kunnen gaan lezen. Daarnaast ontving ik het e-book van Met hoofd en hart; liefdevolle ervaringen van een verpleegkundige – Christie Watson, hiervan kun je 1 mei de recensie op mijn blog lezen!
Van uitgeverij Xander kreeg ik het derde deel in De zeven zussen-serie namelijk Schaduw – Lucinda Riley en deed ik mee aan de blogtour rondom het boek Ik ken je nog – Alice Fokkelman. De recensie lees je hier!
Van uitgeverij Karakter ontving ik de Young-adult Allesbehalve oké – Laura Steven. Op verschillende blogs kwam dit boek al met lovende recensies voorbij en maakt mij dan ook zeker nieuwsgierig. Van uitgeverij Moon ontving ik de nieuwste YA-roman van Gayle Forman namelijk Waar ik ga. En waar ik heel blij van werd ik ontving van uitgeverij Lebowski de nieuwste van Saskia Noort – Stromboli. De kanariegele cover maakt me nu al gelukkig, hopelijk het verhaal zelf ook!

Van uitgeverij ontving ik nog een aantal onverwachte verrassingen. Zo kreeg ik Onder de Italiaanse zon – Santa Montefiore en Eiland in bloei – Sarah Jio. Boeken met beide prachtige covers. Ook ontving ik deel zeven van de Helen Grace serie  Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge en het korte verhaal Schuitje varen. Deel één, vijf en zeven zijn nu binnen op naar de rest om de serie te kunnen lezen. Ook ontving ik Door het oog van de naald en Code Rebecca – Ken Follett. Als laatst ontving ik deze maand Onhoudbaar – Linwood Barclay. Door de cover van het boek en de achterflap ben ik erg benieuwd geworden naar dit boek.

Welke boeken kochten jullie deze maand?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.