Recensie: Lech – Kiki van Dijk

Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in Lech.
Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten…(bol.com)

De eerste winterthriller van Kiki van Dijk. Met veel plezier las ik eerder de zomerthrillers Ibiza en Ibiza de erfenis. Lech is met recht een compact klein boekje met helaas maar 94 pagina’s.
Ondanks dat het boekje maar erg dun is wordt de spanning goed opgebouwd en op het hoogtepunt hoop je dat alles goed komt met de Tess.

Lech is een leuk klein boekje voor tussendoor. Jammer vond ik dat eenmaal in het verhaal je al snel het boek uit hebt. Ik had nog wat meer diepgang willen hebben in de personages en hun achtergronden willen weten. Ook wil je dolgraag weten hoe de man van Tess reageert op de sneeuwstorm, iets wat je niet komt te weten in het boek , maar wat mij wel erg nieuwsgierig maakt.

Ik kijk nu al uit naar het nieuwste zomerboek van Kiki van Dijk namelijk Bali!

6.0
Lech – Kiki van Dijk
Uitgeverij: Xanders

Bedankt uitgeverij Xanders voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 2,99           Paperback 5,-
Koop bij bol.com                 Koop bij bol.com

2 gedachtes over “Recensie: Lech – Kiki van Dijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.