Recensie: Gebroken – B.A. Paris

Het begon die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om de vrouw in de auto te helpen, en nu is zij dood. Sindsdien wordt Cass elke nacht gebeld door iemand die zwijgt en ze weet zeker dat ze in de gaten wordt gehouden. Door het enorme schuldgevoel begint ze dingen te vergeten: of ze haar medicijnen heeft ingenomen, wat haar alarmcode is, en of er echt bloed zat op het keukenmes… (bol.com)

Na het lezen van Achter gesloten deuren, kon ik niet wachten op de nieuwe thriller van B.A. Paris. Eenmaal in huis ben ik er dan ook gelijk in begonnen en manmanman wat was hij huiveringwekkend en gekmakend goed!
Het boek zorgt dat je eenmaal begonnen hem niet meer weg wil leggen en het boek het liefst in een ruk uit wil lezen. Het eind komt dan ook totaal onverwachts. Iets wat ik totaal niet had zien aankomen het gehele boek. Verschrikkelijk dat sommige mensen elkaar zulk soort dingen aandoen, bah!

Het thema van het boek is misschien een beetje 12 in een dozijn, namelijk je bent gelukkig getrouwd maar ken je elkaar wel echt zo goed als het lijkt en ben je wel echt gelukkig. Ondanks dat het een veelvoorkomend thema is maakt dit het boek er niet minder bijzonder en slecht om.

Je leest het verhaal vanuit het perspectief van Cass. Je komt hierdoor tot in detail te weten hoe zij zich voelt en op een gegeven moment werd ik zelf licht paranoïde van haar gedachtes. Want stond bij ons net de deur niet open en staat ie nu ineens op een kier. Pluspuntje van de schrijfster! Daarnaast worden halverwege het boek gewone dialogen afgewisseld door sms-berichten, wat een leuke afwisseling was.

Gebroken is gekmakend goed en leest als een sneltrein. Een absolute aanrader voor elke thriller liefhebber!

7.5
Gebroken – B.A. Paris
Uitgeverij: Ambo|Anthos

E-book 4,99     Paperback 20,-
Koop bij bol.com     Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie: Gebroken – B.A. Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.