Recensie: Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan. Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat…(bol.com)

Wat een bizar boek is dit. De hashtag #WTFending is dan ook helemaal van toepassing bij dit boek! In het begin had ik wat moeite om in het boek te komen, dit door de personage die elkaar snel afwisselde en soms wat verwarrend waren. Waardoor ik de draad van het verhaal kwijt was.
Echter verder in het boek, liet het het mij niet meer los en was het moeilijk om het boek weg te leggen.

Het verhaal bestaat uit drie delen, waarvan de meeste tijd is weggelegd voor Adele en Louise. Maar ook kom je meer te weten over David, Rob en vroeger in de tijd dat Adele klein was. De schrijfster heeft een perfecte sfeer gecremeerd om te zorgen dat de lezer door blijft lezen door de onderhuidse spanning die met iedere bladzijde meer voelbaar wordt.
Er gebeuren vreemde dingen in het boek, waardoor ik keer op keer niet meer wist wie ik moest vertrouwen en wie er nou de waarheid sprak.

Je wil als lezer zo snel mogelijk naar het eind toe om te weten te komen wat er is gebeurd en wie de waarheid sprak. Een echt bizar eind, totaal niet verwacht. Echter liet het mij met vele vragen achter!  Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar haar YA-boek ‘ 13 minuten’.

7.5
Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough
Uitgeverij: The House of Books

Bedankt uitgeverij The House of Books voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book  4,99        Paperback 19,99
Koop bij bol.com              Koop bij bol.com

3 gedachtes over “Recensie: Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.