New in: April

Deze maand kwamen er weer een aantal mooie boeken binnen. Zo ontving ik van uitgeverij The Crime Compagnie het boek Hoofdzaak – Mariska Overman.  Wat doe je als iemand en afgehakt hoofd op de keukentafel vind? Eind mei is mijn recensie online te vinden!

Van uitgeverij Xander kreeg ik de vraag of ik mee wilde doen aan de blogtour van Verslaafd  – Kalletoft & Lutteman. Een spannende thriller over tieners en drugsmoorden. Een spannend boek dat in een mum van tijd uitwas. 1 mei is mijn aandeel in de blogtour te lezen!

Van uitgeverij Boekerij kreeg ik het zomers Casa Familia – Nathalie Pagie. De cover alleen al laat mij verlangen naar een zomer aan het strand. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar deze nieuwe psychologische thriller.  Ik heb De toneelclub en De campus met veel plezier gelezen.

Als laatst pr-orderede ik de nieuwste van Suzanne Vermeer namelijk Het paradijs . Ook deze cover is een plaatje en een ideaal zomers boek. Ondanks dat Hittegolf nog op de plank ligt te wachten, zal Het paradijs snel gelezen gaan worden!

Welke boeken kochten / kregen jullie deze maand?

Bedankt uitgeverij Xander, Uitgeverij Boekerij en Uitgeverij The Crime Company voor het sturen van een recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.