New In: de 4 boeken van augustus

bk

Deze maand maakte de postbode mij weer blij met leuke pakjes. Zo kreeg ik van uitgeverij OverAmstel en uitgeverij Moon het boek Dumplin’ – Julie Murphy. Vele boekbloggers zijn uitzinnig over dit boek waardoor ik niet kan wachten om erin te beginnen!

Daarnaast zag ik op Facebook een oproep van de Boekerij voorbij komen met de vraag wie er mee wilde doen aan het reviewteam van het tweede deel van de triologie van Astrid Harrewijn. Namelijk het boek Daar heb je vrienden voor. Tot grote vreugde werd ik uitgekozen en man wat heb ik gelachen om dit boek! De recensie van dit boek lees je begin september.

Daarnaast kocht ik eindelijk het boek De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner. Een boek die door vele geliefd is. Ik ben ontzettend benieuwd naar het verhaal en hoop ondanks de drukte met school snel in het boek te kunnen beginnen.

En kon ik het niet laten om het boek In de familie – Joyce Spijker te laten liggen bij de boekhandel. Want van haar eerste boek Spotlight heb ik genoten. En was tevens eens van mijn eerste recensie-exemplaren voor mijn blog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.