Bookhaul: Januari

20150114_173701

Voor kerst kreeg ik geen boeken, wel veel leuke andere cadeautjes. Omdat ik toevallig een bestelling bij bol.com moest plaatsen, snuffelde ik even tussen de boeken en voor ik het wist zaten er twee boeken in mijn winkelmandje.
Zo bestelde ik het boek Gone Girl van Gillian Flynn Dit boek is gebaseerd op de gelijknamige film. De film vond ik in ieder geval erg goed! Ik ben dan ook erg benieuwd of het boek net zo goed is als de film.

Ook kocht ik het boek Love, Rosie van Cecelia Ahern. Ook dit boek is verfilmt en draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen. Ook naar deze film ben ik erg benieuwd. Toen ik het boek open sloeg zag ik dat het vooral emails en brieven zijn waaruit het verhaal is opgebouwd. Ik ben erg benieuwd of dit mijn aandacht vast kan houden om het boek uit te lezen.

Daarnaast kreeg ik van uitgeverij The house of Books het boek Jij bent mij van Michelle Wildgen opgestuurd ter recensie. Super bedankt! Ook dit is een boekverfilming. Zowel naar de film als het boek ben ik reuze benieuwd. Het boek heeft een medisch tintje wat ik altijd erg leuk vind om te lezen. Van dit boek kunnen jullie in februari een recensie verwachten.

Welke boeken kochten jullie deze maand?

 

Een gedachte over “Bookhaul: Januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.